Pregled privatnosti
Tisak na Duksericu za Djecu – Kreiraj Duksu s Tiskom Online

Tisak na Duksericu za Djecu – Kreiraj Duksu s Tiskom Online

Dizajniraj svoj tisak na dječjoj dukserici i dječjoj hudici s tiskom po želji! Dječje dukserice s natpisom u roku od 48 sati, besplatna dostava već od 90 €!
  • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
  • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
  • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
  • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
  • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
  • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
  AWDis Dječja Duksa
  Just Hoods
  3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 13 God
  15,90 €
  • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
  • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
  • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
  • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
  • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
  • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
  AWDis Dječja Hoodie Majica
  Just Hoods
  3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 13 God
  21,90 €

Dječja hoodie majica s personaliziranim natpisom i slikom

Dječja dukserica s tiskanim odlično je mjesto za izreke koje vrijedi ovjekovječiti. Možeš odabrati poseban font za tisak po želji dječje dukserice kao i različite boje tiska na dukserici. Duksericu sa svojom slikom i natpisom možeš jednostavno izraditi - samo učitaj sliku na duksericu, odaberi font i to je to!
Dječja hoodie majica s personaliziranim natpisom i slikom - puppynator.hr

Hoodie majice za školu i za grupe

Veoma popularan je tisak na hudice za kamp i hoodie majice s tiskom za izviđače. Masovni tisak na dječje hudice često koriste i škole - školske hoodie majice sa svojim tiskom ili hudice s tiskom za vrtićarce. Hudice za dječje grupe, poput hoodie majica s personaliziranim tiskom za plesnu grupu ili hudice s logom dječjeg kluba, moguće je izraditi u par koraka i to baš po tvojoj želji!
Hoodie majice za školu i za grupe - puppynator.hr

Dječja dukserica s personaliziranim tiskom

Tisak na dječjim duksericama postaje sve popularniji, a na puppynator.hr možeš pronaći tisak za dukserice za djecu već od 3 godine. Materijali od kojih su izrađene naše dukserice savršeni su za ispis vlastite slike na duksericu, ali i za ispis natpisa ili fotke na duksericu s kapuljačom. Svakako ćeš odabrati svoj tisak.
Dječja dukserica s personaliziranim tiskom - puppynator.hr

Dječja dukserica za sportske grupe

Tražiš dječju duksericu s tiskom sa sportskim motivom ili dječu duksericu za trening? Svaki tim treba svoje dukserice s personaliziranim tiskom loga momčadi ili duksericu s tiskom imena igrača i brojem igrača otisnutim na sportskoj dukserici. Imamo i zadane sportske motive tiska, ali slobodno možeš dizajnirati tisak po želji za dječje dukserice za svoju ekipu.
Dječja dukserica za sportske grupe - puppynator.hr

Koliko košta tisak po želji na dječju hudicu?

Najjeftinija duksa za djecu je kod nas od 15,90 €. To je dječja dukserica majica bez tiska. Ako želiš duksericu za djevojčice s tiskom po želji ili duksericu za dječake s tvojim tiskom, cijena će, naravno, biti nešto viša - uvijek ovisi o tome želiš li tisak na rukavima ili na primjer tisak na stražnji dio dječje dukserice. Kap primjer navodimo tisak po želji na dječjoj dukserici bez kapuljače. Takva dukserica ili dječji pulover s personaliziranim natpisom (u našem slučaju I <3 MUM) košta oko 23 €. Dakle, u principu dječju duksericu ili hudicu nećeš platiti više nego brendirani komad, ali kod nas imaš prednost: takvu duksericu kakvu će nositi tvoji mališani, jednostavno nećeš tako lako naći!

Mogu li kod vas na puppynator.hr vidjeti sve motive za tisak na dječje dukserice?

Da. Pronaći ćeš obilje inspiracije u online Kreatoru i sve su dostupne - ne moraš "otključavati" nikakve motive ili na drugi način dodatno plaćati za njih. Svi dizajni tiskova dječjih dukserica su ti u potpunosti dostupni, a samo je na tebi kako ćeš ih smjestiti na dječju vestu ili duksericu.

Imate li i dječje hoodie majice za dvogodišnjake?

Službeno nudimo dukserice za djecu od 3 godine na puppynator, ali mnogi naši kupci kreiraju tisak po želji na dječjim duksericama i za svoje mlađe nevaljalce. Isto vrijedi i za stariju djecu. Naše dukserice i dječje veste s tiskom namijenjene su djeci do 13 godina, no sigurno će se svidjeti i dobro pristajati i godinu ili dvije starijim dječacima i djevojčicama - uz svaku duksericu ili vestu pronaći ćeš i tablicu veličina koja će pomoći pri odabiru veličine dukserice za tvoje dijete.

Koja je razlika između dječje dukserice i dječje hudice?

Što se tiče tiska, nema razlike - naš tisak podjednako dobro ide i na dječje dukserice i na dječje hudice, a među istim motivima možeš birati hoćeš li odabrati foto duksericu ili foto vestu ili pripremiti otisak svoje fotke na dukserici ili hudici za djecu. Obično se kao dukserica smatra komad bez kapuljače, a hudica je izrađena od tkanine za trenirke i ima kapuljaču.

Imate li u ponudi i različite boje za dukserice i dječje hudice?

U ponudi imamo i dječje pulovere i dječje dukserice s tiskom u širokoj paleti boja - bilo bi šteta uskratiti ti sjajne kombinacije boja. Osim toga, u online Kreatoru možeš vidjeti kako će izgledati tvoj tisak na dječjoj dukserici. Za najmlađe preporučamo isprobati kontrastne boje za tisak na dječju vestu ili duksericu s kapuljačom - kako kažu, to će dodatno začiniti ove komade!

Koje marke su vaše dječje duske i hudice s tiskom?

Riječ je o komadima brenda Just Hoods koji je dio brenda AWDis gdje su specijalizirani za izradu kvalitetnih i modernih dukserica, jakni i hoodie majica od najkvalitetnijih materijala. Tisak na dječju duksericu apsolutno je siguran i nema razloga za brigu.

👦

Dukserica za dječake

S nama možete u samo nekoliko minuta kreirati sjajne dukserice za dječake sa svojim tiskom u raznim veličinama i stilovima - kreiranje tiska za hoodie majicu za dječaka je veoma zabavno!
👧

Dukserica za djevojčice

Lijepe i šarene dukserice za djevojčice popularan su dodatak djevojačkom ormaru – pogotovo kada su u pitanju dukserice za djevojčice s tiskom po želji. Kreirajte ih kod nas u dva poteza.
🖖

Dukserice za braću i sestre

Dukserice za sestre ili dukserice za braću izvrsne su majice za brata i sestru - bilo s personaliziranim natpisom ili kao tisak slike na duksericu za mlađeg brata ili sestru.
🎓

Dukserice za učenike devetih razreda

Tražiš li duksericu za učenike devetih razreda, zahvaljujući našem širokom izboru veličina, s njom nećeš imati nikakvih problema. Osim toga, na majicu za učenike devetih razreda možeš staviti tisak po želji i stvoriti izvrstan original!
🙆

Hoodie Majice za dječake s kapuljačom

Jasno je da svaki frajer mora imati barem jednu majicu s kapuljačom za dječake. Upotrijebi tisak po želji na majici s kapuljačom i dizajniraj moderan modni dodatak s tiskom po želji za sebe ili svog sina!
🙋

Dievčenské mikiny bez kapucne

U ponudi imamo kvalitetne dječje dukserice s tiskom za djevojčice i bez kapuljače. Uostalom, šteta bi bila prikriti lijepu kosu, tako da je pokažite i sa svojim tiskom na dukserici za djevojčice!
🤣

Šaljive dukserice za djecu

Tisak veselog natpisa na dječju duksericu recept je za dobru ideju. Možeš je otisnuti sa svojim natpisom, na primjer, otisnuti dječju izreku na dječju duksericu ili čak i šaljivom slikom.
📸

Hoodie majica s fotom za djecu

Nije problem otisnuti duksericu sa svojom fotkom. Kako bi kreirao tzv. fotoduksericu, dovoljno je ako učitaš fotku u online Kreator. Ako trebaš ukloniti pozadinu, koštati ćete to simboličnih 5 €.
🦖

Dječja dukserica s dinosaurusom

Zamisli koliko će se tvoj mališan razveseliti kada ugleda tisak na dukserici s dinosaurusom! Također u našoj ponudi pronaći ćeš i motiv za otisak dinosaura s tiskom u stilu prapovijesnog pisma!