Pregled privatnosti
Kreiraj vlastite pivske majice s tiskom po želji - puppynator.hr

Pivski tisak na majice - Oktoberfest pivske majice

Otisni pivsku majicu s motivom po želji i brzo i jednostavno kreiraj majice za pivski festival, poklon za pivopiju i majice za roštilj za cijelo društvo!
Muška Majica (kreirati sada) Ženska Majica
Popust do 50 %
i 5% samo za registraciju prilikom kupnje
Besplatna dostava
za kupovinu iznad 90 €
Najviša kvaliteta
Njemački i Belgijski brandovi
Brza dostava
dostavljamo u roku od 3 - 5 dana

Pivska majica Oktoberfest 2023.: Kada i gdje je Festival piva?

Osim po pivu, Oktoberfest je poznat i po ekstravagantnom ruhu kroz koje posjetitelji pokazuju svoju ljubav prema pivu. I upravo je to trenutak kada je najbolje kreirati svoju žensku ili mušku majicu s tiskom po želji s motivom piva. U Münchenu, glavnom gradu njemačke Bavarske, 16. rujna počinje svjetski poznati festival piva Oktoberfest 2023. koji će trajati 18 dana. Bilo da ideš na festival piva "u vlastitom aranžmanu" ili preko agencija koje nude ulaznice za Oktoberfest, mi znamo točno što ti treba - pivska majica s tiskom po želji! Na primjer, ovakva:


Motivi za pivske majice s tiskom i natpisom po želji - puppynator.hrKako jednostavno napraviti majicu za ljubitelja piva? Koliko košta izrada pivske majice s tiskom po želji?

Ako si pokušao napraviti pivsku majicu prije nekoliko godina, bilo je prilično teško. Prvo bi morao pronaći grafičara, a onda opet studio koji radi i tisak na odjeću. Danas je, međutim, sve puno lakše - možeš jednostavno sam kreirati personalizirani dizajn pivske majice u online Kreatoru. Trebat će ti samo nekoliko minuta, rezultat će izgledati baš onako kako si zamisliš, a osigurana ti je i odlična cijena - na kraju nećeš izgubiti ni vrijeme ni novac.


Natpisi na pivskoj majici s tiskom - puppynator.hrBilo da ćeš sam izraditi svoju Oktoberfest majicu za sebe ili za prijatelja, na raspolaganju su ti veličine od XS do 3XL, kao i veliki broj već gotovih motiva za tisak. Pa čak i ako trenutno nemaš ideju za pivsku majicu, uz pomoć ovih unaprijed pripremljenih dizajna koje možeš prilagoditi svojim željama, lako ćeš se snaći i pronaći nešto za sebe.
Dizajniraj pivsku majicu s tiskom po želji - puppynator.hr

Pivska majica s tiskom - kako se odjenuti za Oktoberfest?

Možeš koristiti vlastiti tisak na majicu s motivom piva. Naći ćeš se među stotinama ljudi oko sebe sa sličnim majicama, ali ako nosiš vlastitu pivsku majicu, isticat ćeš se malo više. Odabereš li, primjerice, natpis na pivskoj majici, to može biti odličan „ice-breaker“ - iako će se za to vjerojatno dobro pobrinuti samo pivo. :) Pivska majica s tiskom puno je praktičnija i od tradicionalne bavarske nošnje, koji je tamo popularni pivski „dress-code“.
Dizajniraj pivske majice po želji - puppynator.hr

Pivska majica - temelj za tvoj privatni pivski festival

Ako ti nešto iskrsne u tvojim planovima i ne stigneš na Oktoberfest, vlastita pivska majica i dobro društvo (i dobro pivo) će to barem djelomično popraviti! Organiziraj svoj privatni oktoberfest za prijatelje, kolege ili susjede. Da ti pivska večer bude uistinu nezaboravna pomoći će ti i naši savjeti:
- Napravi pivsku majicu s imenom a svakog sudionika (možeš upotrijebiti tisak majice s fotografijom ili naše zadane motive pivske majice i dodati ime na leđima).

- Pripremi otisnute pivske čaše po želji za svakog sudionika pivske zabave.

- Igrajte jednu od pivskih igara i napravi pobjedniku personalizirani pivski bedž za najvećeg pivopiju.Na kraju, tvoj privatni oktoberfest može izgledati i ovako:

Pivski pokoni - Kreiraj vlastiti poklon paket - puppynator.hrMajica za stalne goste - pivski pokloni s tiskom

Dizajniraj pivske poklone s tiskom po želji - puppynator.hr

Tko je rekao da ne možeš nositi pivsku Oktoberfest majicu nakon završetka festivala? Imamo ideju za tebe kao poklon za stalnog gosta - majicu s motivom piva koju možeš ponijeti sa sobom svaki put kad ideš u svoj omiljeni bar ili lokal. Osim pivske majice, to može biti npr.:Tražiš žensku majicu ili majicu bez rukava s motivom piva? Na pravom si mjestu!

Pivo više nije samo muška domena. Na Oktoberfestu ćeš sigurno sresti dobro odjevene ljubitelje piva. Želiš li se uklopiti među pivopije, a prije svega ako ti je pivo omiljeno piće, lako ćeš to izraziti svojom odjećom. Napravi majicu s motivom piva kako bi pokazala svoju ljubav prema zlatnom piću.

Ovu žensku majicu bez rukava s pivskim dizajnom izradili smo u 5 minuta u online Kreatoru, a konačna cijena tiska majice za obožavateljicu piva nije ni 20 eura. Super, zar ne?


Ženske majice s motivom piva - puppynator.hr


5 najpopularnijih - natpisi na ženskoj pivskoj majici s tiskom

Natpisi na pivskim majicama s tiskom po želji

Tisak po želji na majice za ljubitelje piva vrlo je popularan. Zato smo za tebe izdvojili natpise koji su ušli u TOP pivske natpise za tisak na ženske majice.

 • Ne odlazim bez piva!
 • Ne mogu s pivom, ne mogu bez njega
 • Pivom protiv vitke linije
 • ŽŽena koja pije kao muškarac
 • Moj zen? PilzenPivska majica s tiskom kao poklon frajeru? Zašto ne? Muške majice s motivom piva + savjeti za poklone za muškarce

Vjerojatno ne svi, ali vjerojatno velika većina muškaraca uživa u dobrom pivu. Vjerojatno ti je već sada očito jesu li momci oko tebe ljubitelji piva ili ne. A tko od njih ne bi bio sretan s vlastitom majicom sa šaljivim tiskom na temu piva. Pivska majica bit će izvrstan poklon za tvog oca, djeda, brata, ujaka ili nekog drugog člana obitelji.


Pivska majica s tiskom kao poklon za muškarca - puppynator.hr
Originalni poklon za djeda - pivopiju - puppynator.hr

Poklon za djeda - pivopiju

Na prednjoj strani majice ili muške polo majice napiši „Moja brada nije bijela od starosti nego od pjene od piva!“ Možeš odabrati, primjerice, tisak slike čaše piva na poleđini.
Pivski poklon za dečka - majica ili čaša za pivo

Pivski poklon za dečka

Majica s motivom piva sigurno će se svidjeti tvom dečku, no možda bi ga više iznenadila personalizirana čaša za pivo s otisnutim natpisom koji također možeš izraditi u online Kreatoru. Možeš tamo napisati, na primjer: "Poklon od tvoje druge najveće ljubavi - odmah nakon piva."
Dizajniraj poklon za oca s motivom piva

Poklon za oca s temom piva

Ako tvoj tata voli pivo, pokloni mu majicu s personaliziranim tiskom koju u svakom trenutku može ponijeti sa sobom u svoj omiljeni kafić. Idealan natpis u ovom bi slučaju bio: „Nemoj ni pitati i donesi još jedno [pivo]!“ Umjesto riječi „pivo“ možeš iskoristiti ikonu piva koja je dostupna u online Kreatoru.
Pivske majice za ekipu - grupne majice na temu piva i festivalske majice s tiskom

Kad se nakon dugo vremena okupi prava ekipa, to treba proslaviti. Bilo u vikendici, na roštilju ili na Oktoberfest festivalu piva u Münchenu. Za slične prilike preporučamo izradu grupnih majica s tiskom. Majice za ispijanje piva, majice za roštilj ili majice za Oktoberfest - sve su to teme za koje imamo pripremljene stotine motiva u online Kreatoru. Za veće skupine ljubitelja piva pripremili smo izbor popularnih dizajna:Dizajniraj majicu za Oktoberfest Online

Oktoberfest pivske majice

Ako ti i tvoja ekipa ove godine idete u München, napravi majice s tiskom na temu piva. Naša preporuka je jednostavna - natpis na poleđini majice "Beer lovers from [Croatia]". Umjesto imena zemlje možeš koristiti, primjerice, emotikon hrvatske zastave. Na prednjoj strani možeš otisnuti ikonu piva ispod koje je otisnut natpis "Vitamin B".
Savjet: Uštedi na vremenu i nemoj ručno praviti ikonu - već je imamo spremnu u online Kreatoru.Dizajniraj pivsku majicu za roštiljanje

Majica za roštilj s tiskom piva

Roštilj s prijateljima je u dobrom smislu "must-do" produženog vikenda u vikendici. Pa zašto ne biste uživali u odličnoj hrani i dobrom pivu u društvu najboljih prijatelja u personaliziranoj majici s motivom piva? U online Kreatoru možeš na prednju stranu majice otisnuti motiv roštilja i na nju dodati ikone piva ili natpis po želji.
Savjet: Roštilj ne može proći bez muške pregače s tiskom, pošto ga netko mora i ispeći. Ovaj komad možeš odabrati i u online Kreatoru i postaviti na njega svoj motiv piva.Pivski dresovi s personaliziranim tiskom

Pivski dresovi su muške polo majice s tiskom ili ženske polo majice s tiskom, gdje možeš koristiti sve mogućnosti tiskanja. Na leđima je TVOJE IME, na rukavima BROJ 10, 11 ili 12 - ovisno o tome koje pivo preferiraš, a na prednjoj strani naravno slika ili motiv piva. Napravi takve dresove za cijelu ekipu, obucite ih i večer uz pivo može početi!

Savjet: Upotrijebi jedan od naša dva grafička pivska fonta za pisanje imena - dodat ćeš još više šarma dizajnu piva na svojoj majici!

Kreiraj 100% originalnu odjeću online

 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
 • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
E190 Majica
B&C
S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
10,90 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Proizvod nije prikladan za tisak fotografija Proizvod nije prikladan za tisak fotografija
 • Čitljivo kao na zaslonu Čitljivo kao na zaslonu
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 2 - 3 dana 2 - 3 dana 2 - 3 dana
Promo B&C #E150 Muška Majica Bijela
B&C
S, M, L, XL, XXL, 3XL
3,40 € 5,70 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
 • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
E190 Majica
B&C
XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
10,90 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Proizvod nije prikladan za tisak fotografija Proizvod nije prikladan za tisak fotografija
 • Čitljivo kao na zaslonu Čitljivo kao na zaslonu
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 2 - 3 dana 2 - 3 dana 2 - 3 dana
Promo B&C #E150 Ženska Majica Bijela
B&C
S, M, L, XL, XXL
3,40 € 5,70 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
 • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
E190 Dječja Majica
B&C
3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 14 God
9,90 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Proizvod nije prikladan za tisak fotografija Proizvod nije prikladan za tisak fotografija
 • Čitljivo kao na zaslonu Čitljivo kao na zaslonu
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 2 - 3 dana 2 - 3 dana 2 - 3 dana
Promo B&C #E150 Dječja Majica Bijela
B&C
3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 14 God
3,40 € 5,70 €