Pregled privatnosti
Dizajniraj Dječju Odjeću s Printom - Dječja Odjeća s Tiskom

Dizajniraj Dječju Odjeću s Printom - Dječja Odjeća s Tiskom

Dječja Odjeća s Tiskom? Vesela i originalna moda će veoma razveseliti one najmanje. Zabavite sa kreiranjem dječje odjeće s printom za djevojčice i dječake!
 1. Sportska Majica za Djecu - Cool T
  Just Cool
  3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 13 God
  10,90 €
 2. E190 Dječja Majica
  B&C
  3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 14 God
  9,90 €
 3. Dječja Sportska Majica Raglan T Sporty
  SOL´S
  6 - 8 God, 8 - 10 God, 10 God, 12 God
  11,90 €
 4. Dječja Majica za Evente
  B&C
  3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 14 God
  3,90 €
 5. Premium Dječja Majica
  Promodoro
  92, 98, 104, 116, 128, 140, 152, 164
  11,90 €
 6. Baby Majica za Bebe
  Babybugz
  3 - 6 mjeseca, 6 - 12 mjeseca, 12 - 18 mjeseca, 18 - 24 mjeseca
  11,90 €
 7. AWDis Dječja Duksa
  Just Hoods
  3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 13 God
  15,90 €
 8. AWDis Dječja Hoodie Majica
  Just Hoods
  3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 13 God
  21,90 €
 9. Ringer Bodi za Bebe
  Babybugz
  3 - 6 mjeseca, 6 - 12 mjeseca, 12 - 18 mjeseca
  14,90 €
 10. Organic Dječji Bodi
  Babybugz
  0 - 3 mjeseca, 3 - 6 mjeseca, 6 - 12 mjeseca, 12 - 18 mjeseca
  13,90 €
 11. Dječji Bodi s Dugim Rukavima
  Babybugz
  3 - 6 mjeseca, 6 - 12 mjeseca, 12 - 18 mjeseca
  15,90 €

Odjeća s printom za bebe

Tražiš li originalnu odjeću s printom za novorođenče? Odjeća za bebe vrlo je popularan artikl iz naše ponude odjeće s printom za bebe od 0 do 18 mjeseci. Odaberi šaljivi print na odjeću, možeš odabrati između desetak odličnih natpisa - odjeću s natpisom, fotografijom ili slikom. Konačan izgled odjeće za bebe tada može izgledati na primjer ovako!
Bodi za bebe s tiskom po želji - puppynator.hr

Dječja grupna odjeća s popustom

Odličan savjet za dječju odjeću s printom su na primjer džemperi za djecu. Grupna odjeća za djecu u kampu ili odjeća za vrtić se može lijepo ukrasiti tvojim dizajnom za dječju odjeću. U ponudi imamo i odjeću za radionice ili treninge - dovoljno je odabrati odjeću za dječje grupe s dugim ili kratkim rukavima i ukrasiti je svojim dizajnom! Evo jedne inspiracije od nas.
Dječje najjeftinije majice s tiskom s popustom - puppynator.hr

Dječja odjeća s imenom i foto

Tražiš dječju odjeću s printom vlastitog imena? Majica za dječake ili djevojčice s imenom savršen je i originalan komad za vaše mališane. Ako tražiš dječju odjeću s imenom kod nas ćeš je sigurno naći – možeš odabrati bilo koje omiljeno ime za djevojčice ili dječake zahvaljujući online dizajniranju dječje odjeće s printom. Što kažeš na takav dizajn?
Tisak na dječje majice i odjeću s natpisom, slika - puppynator.hr

Dječja ljetna odjeća s printom

Ljeto je za male nevaljalce vrijeme najveće zabave! A upravo dječja odjeća za ljetne mjesece zaslužuje sjajan, veseo i šaljivi dizajn. Dječju ljetnu odjeću s printom užitak je stvarati – pogotovo kod nas. Možeš odabrati između stotina veselih dizajna dječje ljetne odjeće od kvalitetnih materijala na kojima će se lijepo istaknuti tvoj print. Inspiriraj se i ovim dizajnom!
Dječja ljetna majica s printom - puppynator.hr

Cijena dječje odjeće s printom?

Koliko košta print na dječjoj odjeći? To je određeno opsegom vašeg dizajna. Sva naša odjeća za djecu i bebe je prvoklasne kvalitete - nekoliko komada je čak izrađeno od organskog pamuka. Za print odjeće za djecu možeš koristiti samo prednju stranu – na primjer, za print šaljivog teksta na dječjoj odjeći. U ovom slučaju bit će jeftinije nego ako daš otisnuti dječju odjeću i na rukavima sa stražnje strane. Na tebi je koji motiv printa na dječju modu ćeš odabrati – međutim, konačna cijena printa na dječjoj odjeći ovisit će o njegovom obimu. Primjer: za kvalitetan dječji pulover s dizajnom iz naše ponude motiva za print dječje odjeće izdvojit ćeš oko 20 eura. Kad uzmeš u obzir da možeš stvoriti pravi original dizajniranjem dječje odjeće online, na kraju će te to koštati jeftinije nego u brand trgovini!

Možete li mi savjetovati/pomoći s printom na dječjoj odjeći?

To se podrazumijeva. Ako nemaš ideju za print odjeće za bebe ili odjeće s dizajnom za djecu, ništa se ne događa. Kod nas ćeđ pronaći stotine šaljivih natpisa za dječu odjeću, ali i motive za print odjeće za djevojčice i dječačke. Započni odabirom iz naše ponude motiva za print. Zatim samo prilagodi dječju odjeću s dizajnom kako želiš – promijeni boje, veličinu motiva ili njegov smještaj na vlastitom printu odjeće za dječake i djevojčice. Želite li otisnuti dječju odjeću vlastitom fotografijom ili slikom? Trebaš urediti fotografiju za print odjeće? Obrati se na nas izravno u online Kreatoru - uklonit ćemo pozadinu slike za simboličnih 5 €. Inspiraciju za dizajniranje dječje odjeće pronaći ćeš i na našem Instagram profilu ili nakon prijave na primanje newslettera putem e-maila.

👸

Dizajniraj dječju odjeću za djevojčice

Imamo udobnu odjeću za vaše princeze od kvalitetnih i štedljivih materijala. No, iskoristite li i opciju printa na dječju odjeću tek ćete vidjeti to veselje!
🤴

Dizajniraj dječju odjeću za dječake

Zamislite si kako će se vaši dječaci razveseliti dječjoj modi s printom omiljenog superjunaka ili glazbene grupe. Dodajte natpis na odjeću i osmijeh je zajamčen!
🍃

Dizajniraj toplu dječju odjeću s printom

Djeca vole raditi nepodopštine ne samo ljeti. Zato nudimo print na dječju modu s dugim rukavima. Topliji komadi za kamp, uz vodu ili jesenske nepodopštine.
📸

Print fotografija na dječju odjeću

Imate li ovjekovječen lijep trenutak? Iskoristite ga kao oprint fotografije na dječju modu. Svaki put kada vaši mališani odjenu takav komad, taj lijepi trenutak će ponovno oživjeti!
🤪

Šaljivi print na dječju odjeću

Dječja odjeća sa šaljivim natpisom jedna je od naših najpopularnijih. Ako vam baš ništa ne pada na pamet, upotrijebite desetke šaljivih motiva u našoj ponudi.
👼

Dizajn odjeće za bebe s printom

Ne mislimo samo na klince već i na mališane. Kod nas na raspolaganju imate cijelu kolekciju slatkih motiva za print odjeće za bebe – dovoljno je samo odabrati!