Pregled privatnosti
Upute za izradu i tisak personalizirane majice - puppynator.hr

Upute za izradu i tisak personalizirane majice

U Uputama ćeš pronaći hrpu ideja za izradu originalne majice od 1 kom. Istodobno ćeš moći bez čekanja vidjeti točnu cjenovnu ponudu za vlastitu majicu
Popust do 50 %
i 5% samo za registraciju prilikom kupnje
Besplatna dostava
za kupovinu iznad 90 €
Najviša kvaliteta
Njemački i Belgijski brandovi
Brza dostava
dostavljamo u roku od 3 - 5 dana

Na Puppynator.hr možeš kreirati vlastitu majicu sa stotinama motiva, vrsta fontova kao i raznobojnih dizajna - pronaći ćeš hrpu ideja za izradu originalne majice od 1 kom. Istodobno ćeš moći gotovo bez čekanja vidjeti točnu cjenovnu ponudu za vlastitu majicu. Ovaj detaljni vodič vodit će te korak po korak kroz pojedinačne opcije.


Sadržaj


💡 Kako mogu saznati točnu cijenu za dizajn svoj majice?

Koliko će te tvoja majica koštati vidjet ćeš čim je izradiš. Finalna cijena automatski će se učitati u skladu s promjenama koje napraviš u dizajnu. Jednostavno možeš kreirati majicu po svom ukusu i odmah je naručiti - ne moraš čekati odobrenje dizajna, potvrdu cijene, potvrdu popusta na količinu itd.


1. Gdje i kako odabrati odjeću, npr. majicu?

Najprije odaberi komad na koji želiš postaviti vlastiti dizajn. Možeš dizajnirati majicu (i bilo koji drugi komad odjeće ili predmet) počevši od 1 komada i uvijek ćeš tijekom izrade vidjeti ažuriranu cijenu.


Gdje i kako mogu odabrati majicu za tisak

Prvo odaberi kroj majice. To možeš učiniti na početnoj stranici - u gornjoj traci imaš sve dostupne proizvode podijeljene po kategorijama, a nakon što klikneš vidjet ćeš širi izbor. Primjerice, biraš žensku odjeću i odabereš popularnu žensku majicu s okruglim izrezom.


Odaberi iz ponude proizvoda za tisak

2. Što je što u Online Kreatoru?

Nakon što odabereš majicu, naći ćeš se u Online Kreatoru. U sredini se nalazi odabrani proizvod, ali još nema tiska niti natpisa. S lijeve strane vidjet ćeš stupac koji prikazuje pojedine strane odjeće na koje se može tiskati - u našem slučaju to su prednja i stražnja strana, a moguće je tiskati i (desni i lijevi rukav ili kapuljača) ako proizvod dopušta takav tisak. Nakon što klikneš na pojedini dio, možeš ga početi uređivati.


Iznad ovog stupca možeš vidjeti dvije strelice koje označavaju korak natrag i korak naprijed - možeš ih koristiti ako nešto pođe po zlu pri izradi dizajna ili trebaš usporediti izgleda li proizvod bolje sa ili bez određene ideje.


Što mogu učiniti u Online Kreatoru


Kako da odaberem boju i kroj majice?

Kako odabrati boju i kroj?

Na desnoj strani imaš opciju „Promijeni proizvod“ (s tim da dizajn tiska ostaje isti, ne moraš ga rekreirati za novu majicu). Ujedno ovdje biraš i boju proizvoda.Kako podijeliti vlastiti dizajn majice?

Mogu li podijeliti vlastiti dizajn?

Također imaš jedinstvenu poveznicu za vlastitu majicu, koja se koristi ako želiš raspraviti o svojoj ideji s nekim online - jednostavno klikni gumb „Podijeli i spremi“ i vidjet ćeš svoju jedinstvenu URL adresu koju potom možeš kopirati i poslati gdje god je potrebno.Gdje mogu pronaći trenutnu cijenu majice?

Gdje mogu pronaći trenutnu cijenu majice?

Cijena se automatski ponovno izračunava sa svakom izmjenom - ona koju trenutno vidiš stoga je uvijek aktualna. Ako je tvoj dizajn spreman i napravljen točno po tvom ukusu, možeš kliknuti na gumb „Odaberi količinu i veličinu“ i otići na detalje narudžbe i košaricu. Više o ovom dijelu možeš saznati u posebnom vodiču ovdje3. Kako dodati i urediti font, dizajn, natpis, fotografiju ili sliku na majici?

Prvi korak


Prvo klikni bilo gdje na majici ili na gumb „Prepravi“. Potom će se pojaviti ploča s opcijama za uređivanje majice.


Kako dodati i urediti tekst (natpis) na majici?


Kako dodati i urediti tekst (natpis) na majici?

Kako dodati i urediti tekst (natpis) na majici?

Na ploči s opcijama odaberi „Dodaj tekst“ ili „dodaj Grafički tekst“. Ispred tebe će se pojaviti još jedna ploča na kojoj možeš odabrati font (vrstu slova), boju fonta, prored i poravnanje teksta. Obrati pažnju i na polje „Efekti teksta“ - ono služi za različite rasporede pojedinih slova - tj. kakav će oblik tvoj tekst imati na kraju. Slobodno isprobaj nekoliko varijanti, isplati se malo poigrati s dizajnom.Natpis - Ovo je moja omiljena majica

U prvom primjeru ostavili smo sve unaprijed postavljeno i samo napisali vlastiti tekst „Ovo je moja omiljena majica“.Kako napraviti najbolji naslov u Kreatoru

U drugom primjeru pozabavili smo se dizajnom:

 • odabrali smo font #6 – NewRocker
 • tekst smo poravnali prema sredini
 • od tekstualnih efekata odabrali smo Below Circle
 • iz opcija boja odabrali smo ružičasto-zeleni gradijent


Odaberi neki od naših grafičkih fontova za majicu width=

U trećem primjeru zadržali smo isti tekst, ali font nismo birali iz klasičnog izbornika fontova, već iz tzv. Grafičkih fontova. Ovaj se zove CarbonV2.Eto, odvojiš li vremena da se poigraš s dizajnom vlastitog printa, lako možeš stvoriti nešto poput ovoga. (Sviđa li ti se ovaj dizajn?)...

Različiti fontovi i grafički fontovi, te uređivanje teksta za majicuKako dodati i urediti neki od zadanih motiva?

Prvo klikni na majicu i odaberi „Dodaj motiv“. na ploči s opcijama. Otvorit će se prozor sa stotinama motiva, jasno podijeljenih u kategorije na lijevoj strani. Također možeš koristiti prozor za pretraživanje za traženje motiva- samo unesi pojam na hrvatskom ili engleskom. Kod nekih motiva vidjet ćeš ikonu olovke u gornjem desnom kutu - to znači da možeš uređivati tekst u datom motivu prema vlastitoj želji.


Kako dodati i urediti motiv ili dizajn na majici?


Primjer kako dizajnirati motiv na Puppynatoru

Kao primjer odabrali smo ljetni motiv „Every Summer Has a Story“ a plavu mušku majicu bez rukava.Uređivanje natpisa i boje teksta motiva

Promijenili smo zadani natpis i njegove boje u one po želji.Kako dodati dizajn na poleđinu majice

A da bude jasno o kakvom se „dream“ radi, od zadanih print motiva na poleđini odabrali smo odličnu šalicu s velikom pjenom. Ako ti se sviđa majica bez rukava, evo linka na njen dizajn - uredi je dalje po želji!Kako dodati vlastitu sliku ili fotografiju na majicu, duksu?

Klikni na majicu ili duksu i odaberi „Moje slike“. a traci opcija. Pred tobom će se otvoriti prozor s informacijama o odgovarajućim formatima, razlučivosti i veličini. Zatim klikni i prenesi svoju sliku/fotografiju ili je jednostavno dovuci (funkcija "drag-and-drop") izravno u Kreator.

Kako dodati vlastitu sliku ili fotografiju na majicu?

Nakon odabira fotografije ili slike, možeš odabrati specijalne efekte - dodavanje okvira, uklanjanje pozadine, filter i klasične efekte boja.. Sve je to dosta slično uređivanju fotografija na mobitelu, tako da ćeš se sigurno lako snaći. Ukoliko želiš ukloniti pozadinu sa svoje fotografije, rado ćemo ti pomoći - ovu uslugu vršimo za simboličnih 5 eura. U tom slučaju će se isporuka majice produžiti za jedan dan.


Specijalni efekti i uređivanje fotografija u Online Kreatoru

Za naš primjer odabrali smo fotografiju našeg psa i uredili je s efektom „Tri nijanse“


Kako primijeniti foto efekte u Kreatoru(U ovom slučaju ostavili smo bijelu, sivu i crnu kao zadane, ali ti možeš odabrati boje). Kada je završeno, klikni „Gotovo“ i nastavi.


Kako dizajnirati majicu s fotografijom i foto efektima

Sada možeš vidjeti kako će tvoja majica (duska) izgledati kao gotov proizvod. I dalje se možeš igrati s postavljanjem i uređivanjem slike. Ako ti se nešto ne sviđa i moraš napraviti dodatne prilagodbe, klikni na sliku, a zatim na ikonu olovke ispod njenog obrisa – to će te vratiti na detaljnije prilagodbe. Ovdje je poveznica na majicu sa psom koju smo kreirali za primjer.Kako umetnuti uređenu fotografiju na majicu, duksu

S vlastitom fotografijom slično je kao i s natpisom; ako imaš vremena i želje, pokušaj se poigrati s nekoliko efekata i njihovom kombinacijom ili pokušaj kombinirati vlastitu sliku i natpis. Na kraju možeš dobiti, na primjer, nešto poput ovoga:4. Važni linkovi koji će ti pomoći u stvaranju izvrsnih majica

Važni linkovi koji će ti pomoći u kreiranju sjajne majice

Nakon registracije ostvaruješ popust na svaku narudžbu (počevši od 1 komada). Za veće narudžbe odobravamo veće popuste. Potpuni pregled možeš pronaći ovdje.


Osmaši i maturalne majice

Majice i dukse za sve one koji uspješno završe školu - ideje za pojedince, ali i za cijeli razred, uključujući i profesore, možeš možeš pronaći ovdje.


Majice i pokloni za Valentinovo

Sjajne ideje za majicu za Valentinovo i druge drage poklone i odjevne komade možeš pronaći ovdje.


Majica za zadnje dane slobode

Komplet majica ili duksa za mladenkino ili mladoženjevo društvo svakako je nezaobilazan komad za posljednje "slobodne" dane. Ideje za majice možeš pronaći ovdje.


Rođendanske majice

Bilo da se radi o okruglom broju ili "samo" običnom rođendanu, uvijek je poseban dan i svečanost za koju su prikladne i naše ideje za rođendanski tisak na majice - pronaći ćeš ih ovdje.


LGBTI+ majice

Ljubav ne poznaje granice, pa tako ni dizajn majica za zaljubljene istospolne parove - pogledaj neke od naših inspiracija za LGBTI+ majice ovdje.


Majice s logom za tvrtke

OOd team buildinga preko događanja do ležerne radne odjeće - u ovom pregledu pronaći ćeš savjete o tome kako kreirati sjajne majice za posao, tvrtku i njene zaposlenike.


Tisak na sportske majice

Kod nas bez ikakvih problema možeš izraditi dresove po želji - također možeš isprintati rukave i leđa, a možeš i jednostavno napraviti grupnu narudžbu za svoj cijeli tim bez da svaki dres moraš izrađivati od nule. Saznaj više u članku s našim savjetima.


Majice za djecu

Dječji dan možeš proslaviti raznim događanjima ili dječjom zabavom s prijateljima, a za takve smo prigode pripremili savjete za dječje majice za proslave - ideš li na takvo događanje, svakako baci pogled!


Sjajni dječji bodi

I oni najmanji zaslužuju originalne, duhovite bodije i odjevne komade – iako su još premali da pročitaju natpis, sigurno će obradovati svoje roditelje. Pogledaj naše savjete za bodije za najmlađe.


Majice za Majčin dan

Upute kako kreirati majicu za mamu su jednostavne: potrebno je pregršt ljubavi i naš članak sa savjetima za majice za mame.


Odjeća za gamere

Ako želiš ugoditi gameru, onda moraš kreirati majicu ili duks s gamer motivom ili natpisom. Kakav je to, pitaš se? Ovdje ti donosimo neke od njih!


Majice za učitelje

Personalizirana majica dobra je ideja za poklon učiteljima i profesorima na Svjetski dan učitelja. Evo nekoliko ideja za natpise i slike.


LOVE majice

Omiljena majica kratkih rukava? To je jasno: natpis I LOVE YOU, i to je to. Ali znaš li koliko ti opcija nudi Online Kreator? Pretvori ovaj obični natpis u originalan poklon zahvaljujući vrhunskim dizajnerskim savjetima!


Dizajniraj 100% originalne majice

 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
 • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
E190 Majica
B&C
S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
10,90 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Proizvod nije prikladan za tisak fotografija Proizvod nije prikladan za tisak fotografija
 • Čitljivo kao na zaslonu Čitljivo kao na zaslonu
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
Promo B&C #E150 Muška Majica Bijela
B&C
S, M, L, XL, XXL, 3XL
3,40 € 5,70 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
 • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
E190 Majica
B&C
XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
10,90 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Proizvod nije prikladan za tisak fotografija Proizvod nije prikladan za tisak fotografija
 • Čitljivo kao na zaslonu Čitljivo kao na zaslonu
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
Promo B&C #E150 Ženska Majica Bijela
B&C
S, M, L, XL, XXL
3,40 € 5,70 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
 • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
E190 Dječja Majica
B&C
3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 14 God
9,90 €
 • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
 • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
 • Proizvod nije prikladan za tisak fotografija Proizvod nije prikladan za tisak fotografija
 • Čitljivo kao na zaslonu Čitljivo kao na zaslonu
 • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
 • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
Promo B&C #E150 Dječja Majica Bijela
B&C
3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 14 God
3,40 € 5,70 €