Pregled privatnosti
Tisak na Muške Majice po Želji – Dizajniraj Majicu Online

Tisak na Muške Majice po Želji – Dizajniraj Majicu Online

Dizajniraj kvalitetnu mušku majicu s tiskom po želji ! Svoj natpis ili sliku na majici možeš kreirati online. Brza dostava od 1 komada i cijena od 3,90 €
 1. E190 Majica
  B&C
  S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
  10,90 €
 2. Muška Majica za Evente
  B&C
  S, M, L, XL, XXL, 3XL
  3,90 €
 3. Premium Majica
  Promodoro
  XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
  14,90 €
 4. Inspire V Majica
  B&C
  S, M, L, XL, XXL, 3XL
  13,90 €
 5. Inspire Majica
  B&C
  S, M, L, XL, XXL
  13,90 €
 6. Inspire Majica bez Rukava
  B&C
  S, M, L, XL, XXL, 3XL
  12,90 €
 7. Jersey Majica bez Rukava
  Bella
  XS, S, M, L, XL, XXL
  14,90 €

Najjeftinije muške majice s tiskom – količinski popusti %

Kod nas ćeš pronaći i promotivne majice s tiskom i to na dva načina! Prvo, možeš jednostavno izraditi vlastiti tisak na majice za događanja: majice za roštilj, vatrogasne majice za vatrogasce, majice za gulaš party, tiskanje majica za događanja, majice za gradska događanja, majice za zabave, majice za festivale, majice za grupe - jednostavno majice za masovni tisak. No, za velike narudžbe muških majica s tiskom nudimo i popust, zbog čega imamo majice s tiskom na akciji.
Muške majice s tiskom – količinski popusti - puppynator.hr

Tisak na muške majice za posao

U ponudi puppynator.hr možeš pronaći i muške radne majice. Majice s tiskom za radne grupe - majica za građevinu, radne majice kratkih rukava, majica za voditelja gradnje, majice za spasioce, ali i tisak na majice za konobare. Idealno je ako na radnu majicu s tiskom otisneš logo i naziv tvrtke - na taj način dobiti ćeš vrhunsku majicu tvrtke s logom i telefonom.
Tisak za muške majice za posao - puppynator.hr

Šaljiva muška majica s tiskom

Kako popraviti momku raspoloženje? Isprobajte tisak na šaljive muške majice. Šaljivi tisak na šaljivoj muškoj majici - majica za 50. rođendan, šaljiva muška majica sa tiskom, majica sa smajlićima ili muška majica sa smiješnim natpisom - sve su to muške majice s tiskom, koje mogu nasmijati ne samo onoga tko ih nosi. Nije važno tražite li šaljivu majicu Zagreb ili Split, kod nas ih možete dizajnirati u kratkom roku online!
Šaljiva muška majica s tiskom - puppynator.hr

Print na muške sportske majice

Majica za vježbanje s natpisom ili muška majica bez rukava s tiskom? Imamo i tisak za majicu za teretanu ili majicu s tiskom za sport. U ponudi imamo i muške pamučne potkošulje bez rukava za ljetne vrućine ili muške majice za godišnji odmor ili muške sportske majice s tiskom.
Tisak na Muške sportske majice - puppynator.hr

Koliko košta tisak na mušku majicu?

Konačna cijena tiska na majice ovisi o tome koliko površine želiš da zauzima tvoj tisak na muškoj majici. Druga varijabla je kvaliteta muške majice i složenost motiva koji će se otisnuti na mušku majicu. Svaku mušku majicu možeš otisnuti sa svojim motivom ili ga iskoristiti za tisak slike ili natpisa. Omiljena je i muška foto majica - u ovom slučaju dovoljno je poslati foto i jednostavno možeš dizajnirati tisak muške majice online. Primjer: ako kao osnovu odabereš kvalitetnu mušku majicu s izrezom i koristiš tisak slike na majici s prednje strane, konačna cijena majice s tiskom biti će oko 17 €. Dobiti ćeš zbilja originalnu mušku majicu sa svojim motivom kakvu nema nitko drugi po cijeni obične majice!

Što ako trebam pomoć oko dizajna tiska na mušku majicu?

Pomoći ćemo ti u izradi tiska za mušku majicu. U našoj ponudi pronaći ćeš mnogo originalnih ideja za poklon za muškarce - muške majice sa sportskim motivom, šaljive muške majice, personalizirane muške majice i slično. Ukoliko nemaš ideju za natpis na majici ili sliku za tisak na mušku majicu, nemoj očajavati. Osim toga - ukoliko imaš svoju foto za mušku majicu ili svoju sliku za tisak na majicu za muškarce, možemo ukloniti pozadinu sa slike za tisak na majicu za simboličnih 5 €. Sve to izravno u našem online Kreatoru. Ako tražiš ideje za tisak na majice, isprobaj i naš Instagram profil ili se prijavi na primanje novosti.

Nudite i šaljive muške majice s tiskom?

Naravno, vesele muške majice su naša specijalnost. Muške majice sa šaljivim natpisom i majica sa šaljivim tiskom su omiljene majice s tiskom na puppynator.hr. U online Kreatoru možeš vrlo brzo dizajnirati šaljivu majicu sa svojim natpisom, a ako nemaš ideju onda možeš jednostavno odabrati neki od šaljivih motiva za tisak majice.

Imate li u ponudi i posebne veličine muških majica za tisak?

Da. U našoj ponudi pronaći ćeš velike majice za muškarce. Ne samo XXL, već u nekim bojama čak i 3XL, 4XL i 5XL majice za tisak. No, u ponudi imamo i male majice, na primjer mušku majicu S ili M. Veličina muške majice s tiskom ne utječe na kvalitetu tiska - kod nas je uvijek prvoklasna.

Muške majice u boji – koje boje imate dostupne?

Ne moraš brinuti o bojama – kod nas možeš odabrati muške majice u različitim bojama. Plava muška majica, čisto bijela majica za muškarce ili hrpa drugih boja i kombinacija boja za šarene muške majice. Imamo i mušku kaki majicu za tisak, zelenu mušku majicu ili na primjer mušku crvenu ili crnu majicu kratkih rukava. Sve su prikladne za tisak muških majica online.

Od kojeg materijala je izrađena muška majica s tiskom? Kakva je kvaliteta vaše muške majice s tiskom?

Majice za tisak na puppynator.hr su visoke kvalitete – na raspolaganju imaš razne materijale, pamuk ali i na primjer kombinacija pamuka s elastinom ili poliesterom. U ovom slučaju uglavnom se koristi Flex / Flock tisak na majice. Osim toga imamo i često korišten i kvalitetan sublimacijski tisak za muške majice. Vrlo su popularne 100% pamučne majice s tiskom. Za njih se uglavnom koristi DTG digitalni tisak na majice.

🖖

Muška produljena majica oversize

U ponudi imamo i duge muške majice s mogućnošću tiska. To su sjajni urbani komadi, idealni kao majica za tinejdžere ili moderna muška majica s produženim rukavima.
🏋

Muška potkošulja i majica bez rukava

Ako tražiš kvalitetnu mušku potkošulju s tiskom za vruće ljetne dane, isprobaj našu mušku majicu bez rukava s natpisom sprijeda ili straga.
👕

Kvalitetna muška majica s okruglim izrezom

Klasik koji nikada ne zastari - vrhunska pamučna muška majica kratkih rukava koja pruža velikodušan prostor za tisak muške odjeće.
🏳

Bijela muška majica za tisak natpisa

Ljepota je u jednostavnosti – tisak natpisa na muškoj majici često najbolje privuče pažnju kao tisak na bijeloj majici. Jednostavna majica s tiskom, majica s fotom ili slikom.
💹

Muška reklamna majica

Svaka naša muška majica prikladna je i kao podloga za tisak reklamnih artikala - npr. muška majica s logom tvrtke, majica s natpisom tvrtke i slično.
🚴

Muška biciklistička majica

Tisak na majicu s motivom biciklizma vrlo je popularan na Puppynator.hr. Zato ti nudimo udobne majice za biciklizam i tisak biciklističkih motiva za muške majice.