Pregled privatnosti
Kreiraj Print na Mušku majicu s Dugim Rukavima Online

Kreiraj Print na Mušku majicu s Dugim Rukavima Online

Savršene muške majice s printom po želji s dugim rukavima njemačkih i belgijskih brendova. Super cijene printa, narudžba od 1 komada, izrada unutar 48 sati!
  • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
  • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
  • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
  • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
  • Proizvod bez mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod bez mogućnosti plaćanja pouzećem
  • 6 - 8 dana 6 - 8 dana 6 - 8 dana
  Muška Majica za Trčanje Dugih Rukava JAKO RUN 2.0
  JAKO
  S, M, L, XL, XXL, 3XL
  33,00 €
  • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
  • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
  • Standardna kvaliteta tiska fotografije Standardna kvaliteta tiska fotografije
  • Loša čitljivost malih objekata Loša čitljivost malih objekata
  • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
  • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
  Inspire Majica s Dugim Rukavima
  B&C
  S, M, L, XL, XXL, 3XL
  14,90 €

Popusti za tisak muških majica dugih rukava %

Na puppynator.hr možeš odabrati tisak za majicu dugih rukava već od 1 komada. No, dajemo i poseban popust za skupne narudžbe tiska na muške majice dugih rukava. Muška majica i dugi rukavi - što više majica s tiskom naručiš, ostvariti ćeš veći popust na tisak. Nudimo popuste do 40%!

Tisak na sportsku mušku majicu dugih rukava

Kao muška majica s tiskom za vježbanje ili kao majica za istezanje prije treninga, odlično će poslužiti majica s tiskom dugih rukava. Naravno, kvalitetan materijal jamči da ćeš se dobro zagrijati i bez tiska, no reci mi, koga ne bi obradovao tisak sportskog motiva na majici dugih rukava?

Radne majice s dugim rukavima i tiskom

Tisak na duge muške majice za zaposlenike ili majice dugih rukava za radne grupe iznimno je popularna vrsta tiska na muške radne majice dugih rukava na puppynator.hr. Preporučamo ti tisak majica dugih rukava s logom tvrtke i iskoristiti ih i za tisak natpisa i tisak broja telefona tvoje tvrtke ili radne grupe.

Duga Majica sa šaljivim motivom

Šaljivi motiv može se otisnuti i na mušku majicu dugih rukava! Možeš iskoristiti tisak rukava i tako se poigrati cijelom površinom koju pruža dugačka muška majica. Nudimo ti nekoliko šaljivih motiva za tisak na muške majice dugih rukava - šaljive slike, vesele fotke, šaljivi natpisi za tisak. Sigurno ćeš nešto odabrati!

Kolika je cijena tiska na mušku majicu dugih rukava?

Cijena je naravno individualna - ovisi o tome koji motiv tiska odabereš za mušku majicu te želiš li i tisak na dugi rukav ili samo tisak na poleđini majice. Kao primjer, dobro će poslužiti majica dugih rukava s tiskom natpisa u dva retka, koja će te koštati oko 21 €. Možeš dati i otisnuti dugi rukav, u tom će slučaju biti malo skuplja, ali još uvijek usporediva s cijenom brendirane muške majice dugih rukava u trgovinama. Samo s tom razlikom što si kod nas možeš dizajnirati komad koji nitko drugi nema!

Imate na raspolaganju prijedloge za tisak muških majica dugih rukava?

Da, imamo više ideja i prilagođenih dizajna za tisak. Često se događa da kupci žele mušku majicu dugih rukava, ali ne znaju koji tisak izabrati za ovaj artikl. Tada obično pomažu stotine naših odabranih motiva za tisak na majice dugih rukava - natpisi, slike ili moto i slogani za tisak. Ukoliko želiš koristiti mušku majicu dugih rukava za tisak prezentacije vaše tvrtke, odnosno kao ftisak muške majice dugih rukava za tvrtke, preporučujemo da iskoristiš i stražnji dio muške majice a i dugi rukav - na primjer, za ispis telefonskog broja ili e-maila. Osim toga, možeš se inspirirati i na našem Instagram profilu ili se odmah pretplatiti na primanje naših novosti s idejama za tisak majica dugih rukava za muškarce.

Imate li i 3XL mušku majicu dugih rukava za tisak?

Imamo. U ponudi imamo i manje majice s dugim rukavima te stvarno duge rukave za muške majice – čak do veličine 3XL, kako bi i divovi mogli odabrati.

Koje različite boje dugih muških majica nudite?

Od bijele, preko sive i crvene, sve do crne - to su naše osnovne boje za muške majice dugih rukava. Sve ove majice prikladne su za tisak po želji na muškoj majici dugih rukava, stoga si samo nakombiniraj boje koje će odgovarati tvojim predodžbama.

Imate li u ponudi i dvobojne majice dugih rukava za muškarce?

Da, u ponudi imamo i kvalitetnu mušku majicu dugih rukava Baseball LS, koja ima rukave drugačije boje od ostalih. Sama po sebi izgleda originalno i sigurno će privući pažnju, ali kada na ovu majicu dugih rukava staviš svoj tisak, sigurni smo da ćeš se istaknuti svojom originalnošću!

Nudite li i muške majice dugih rukava bez tiska?

Da. Sve naše majice su u osnovi bez bilo kakvog tiska, motiva ili dizajna. Dovoljno je samo odabrati osnovnu varijantu muške majice dugih rukava bez tiska, a zatim samo uplatiti u košarici. Ovako možeš jednostavno kreirati dugu mušku majicu u bijeloj, crnoj ili jednobojnoj boji i bez tiska.

Kako odabrati vrstu tiska za mušku majicu dugih rukava?

Vrlo često koristimo digitalni tisak na muške majice i rukave. Ovaj tisak prikladan je za šarene motive i odjeću od 100% pamuka, odnosno točno za duge muške majice s tiskom.

🚲

Muška biciklistička majica dugih rukava

Muška majica dugih rukava savršena je za tisak na biciklističke majice. Neće razočarati niti kao muška majica ispod jakne, ali ni kad ide za ozbiljno i kada treba zasukati rukave.
🖤

Crna muška majica dugih rukava

Ako želiš da tvoja crna muška majica ima duge rukave, a ujedno i dovoljno prostora za tisak, svakako pogledaj našu ponudu muških majica u tamnim bojama.
🙋

Muška majica s tiskom na rukavima

Kupci često traže tisak muških majica dugih rukava ne samo s prednje i sa stražnje strane, već i s tiskom na rukavima. Rado ćemo ti omogućiti i ovo.