Pregled privatnosti

Kontaktirajte nas

Na Puppynator.hr ne gubiš vrijeme čekajući ponudu!

Nemoj čekati ponudu. Stvori ju sam online!

Odaberi svoj proizvod, veličinu i boju i počni kreirati dizajn po želji. Dok ga kreiraš, uvijek ćeš vidjeti trenutnu izračunatu cijenu s mogućim popustom na količinu. Neće trajati više od minute, dvije!

O nama

Prije svega, zahvaljujemo ti što si posjetio našu web stranicu. Vjerojatno si ovdje došao zbog e-pošte:

[email protected]

Ali ako imaš trenutak vremena pročitaj nešto malo o nama.

Želimo te uvjeriti da ćemo ti pokušati pomoći koliko god je to moguće. Cilj nam je da kreiranje tvoje odjeće ili predmeta bude prvenstveno zabavno i da uspiješ kreirati ono što želiš, točno prema svojim zamislima. Ako imaš trenutak vremena, željeli bismo ti objasniti u sljedećim retcima zašto možeš biti siguran da je Puppynator odličan izbor za tebe - bilo da se radi o masovnom tisku za tvrtku ili jednoj majici.

👉 PUPPYNATOR® je hrvatski brend službeno registriran za djelovanje na području cijele EU. Certifikat koji je izdao Europski institut EUIPO možete pronaći ovdje

Tiskamo samo na visokokvalitetnim i certificiranim brandovima

Iskustvo s izradom tiska na odjeću imamo od 2008. godine. Tijekom tog vremena naučili smo i isprobali mnoge vrste tiska i razne dobavljače odjeće. I danas surađujemo s najboljima kako bismo našim kupcima pružili odjeću i tisak prvoklasne kvalitete. Tiskamo na odjeću njemačkih, belgijskih, francuskih, engleskih i američkih brendova poput B&C, AWDis, Promodoro, Bella+ Canvas ili SOL's. Sve su to provjereni proizvođači odgovornog i održivog tekstila s certifikatima prestižnih europskih i svjetskih institucija. Za tebe to znači da nema inferiorne proizvodnje i da proizvodi koje stvoriš nisu samo za jednokratnu upotrebu.

Cijene naših proizvoda

Nije nam cilj ponuditi najjeftiniju odjeću na tržištu koja traje samo nekoliko nošenja. Naprotiv, ne štedimo na troškovima proizvodnje i surađujemo s najboljima. Sve to kako bismo ti mogli donijeti komade koji će trajati. Odjeću i poklone tiskamo na printerima marke Brother koji spadaju u apsolutni vrh tržišta. Konačno, najbolji dokaz da su naše cijene korektne su stotine tisuća zadovoljnih kupaca.

Vrste i kvaliteta tiska

Nudimo cijeli niz otisaka, a ne samo jedan savjet. To je zato što su različite vrste tiska prikladne za različite vrste odjeće, tkanina ili predmeta. Ukoliko si zbunjen, pročitaj o pojedinim vrstama ili nas kontaktiraj direktno putem kontakt obrasca, a mi ćemo te savjetovati oko izbora tiska.

Sitotisak

Zamisli mrežicu koja ima praznine na određenim mjestima - upravo te praznine stvaraju uzorak rezultirajućeg tiska. Kod sitotiska se svaka boja nanosi posebnim sitom, stoga su troškovi takvog tiska veći, te je s ekonomskog gledišta idealan za niskobojne motive. S druge strane, u slučaju masovne narudžbe (80 ili više komada), možemo jamčiti najbolju cijenu za ovaj način tiska.

Flex tisak

Ova metoda je prikladna za odjeću od različitih, na primjer, kombiniranih materijala, i zato je vrlo popularna. Na ploteru se uzorak za ispis prvo izreže direktno u foliju. Tako pripremljena folija s uzorkom se zatim postavlja na tekstil i zatim se utiskuje. Flex tisak ima glatku površinu i odlikuje se dugotrajnošću i velikom otpornošću.

Sublimacija / Sublimacijski tisak

Ova tehnika tiska uključuje zagrijavanje tekstila pri čemu se uzorak "upija" u odjeću. To je popularna tehnologija, posebno kada je u pitanju tisak bijelih poliesterskih majica. Iako je to jedina vrsta tekstila za koju je ovaj tisak prikladan, ujedno je i najtrajnija vrsta tiska. Najčešće ga koristimo kod tiska sportske odjeće i tiska poklona.

DTF tisak (Direct to foil)

Riječ je o novosti među tehnologijama tiska koji je u posljednje vrijeme brzo stekao popularnost. Njegova glavna prednost je mogućnost tiska na gotovo svim materijalima. Radi se o prijenosu otisnutih motiva izravno na tkaninu pomoću toplinske preše. Koristimo ga kod tiska već od 1 komada.

DTG tisak (Direct to garment)

Digitalni tisak pogodan za materijale od 100% pamuka. Za razliku od ostalih vrsta tiska, radi se tisku koji ide direktno na odjeću, odnosno tkaninu i to bojama na bazi vode. Preporučujemo ga za složenije motive s više boja i njihovih nijansi.

Vez na tekstilu

Vršimo i vezenje motiva na odjeći. Tekstilni vez najčešće se koristi za odjeću tvrtki, na primjer za vezenje loga. Naravno, ne šivamo ručno, već našim strojevima, koji mogu izvršiti vez na veliko. Za vez koristimo samo visokokvalitetne niti provjerenih marki. Vez na odjeći nudimo za narudžbe od 50 i više komada, a potrebno je uzeti u obzir rokove isporuke do 3 tjedna.

Gdje i kako proizvodimo naše proizvode

Naša glavna proizvodnja nalazi se u blizini grada PULE u Poduzetničkoj zoni Galižana. Neke tehnologije tiska kao i neke proizvode moguće je proizvoditi u našim drugim bazama u Njemačkoj i Češkoj.

Imate li bilo kakvih pitanja ili trebate pomoć oko velike narudžbe, kontaktirajte naš helpdesk tim

Bilo da želite unijeti grupnu narudžbu, trebate pomoć oko narudžbe ili imate pitanja o dostavi, tu smo za vas i odgovorit ćemo vam na svako pitanje. U tu svrhu možete koristiti niže navedene kontakte

(za sva pitanja u vezi kupovine i narudžbe na puppynator.hr)

email: [email protected]

Povratno ćemo vam se javiti u roku od 24 sata

Kontakt informacije:

Operater i korisnička podrška

PUPPYNATOR, s.r.o.
018 56 Červený Kameň, č.159
Slovačka

MBS: 54092868
PDV ID: HR23135425070

Bankovni podaci:
IBAN: HR8924840081135262594
Broj računa: 1135262594
SWIFT/BIC: RZBHHR2X
Raiffeisenbank Austria d.d. Magazinska cesta 69, 10000 Zagreb

telefonnr.: 0950446611