Pregled privatnosti
Dizajniraj Ženske Polo Majice s Tiskom, Logom i Natpisom

Dizajniraj Ženske Polo Majice s Tiskom, Logom i Natpisom

Dizajniraj elegantnu polo majicu s tiskom za žene s prostorom za natpis, sliku ili fotografiju. Sve možeš dizajnirati online. Njemačka kvaliteta, izrada u roku od 48 sati!
Ženska (Polo Majica) Muška
  • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
  • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
  • Standardna kvaliteta tiska fotografije Standardna kvaliteta tiska fotografije
  • Čitljivo kao na zaslonu Čitljivo kao na zaslonu
  • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
  • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
  Inspire Polo Majica
  B&C
  XS, S, M, L, XL, XXL
  14,90 €

Dizajniraj polo majicu - Izrada polo majica po želji

Napraviti tisak na polo majici danas nije teško. Dizajniraj svoju polo majicu s fotkom ili neki drugi proizvod - polo majicu s tiskom po želji, dovoljno je otići na puppynator.hr i dizajniraj svoju originalnu polo majicu. To možeš jednostavno učiniti jer online Kreator je intuitivan dizajnerski online alat, gdje možeš odabrati svoj kroj, boju i motiv tiska za žensku polo majicu.

Sportska polo majica s natpisom po želji - Tisak na polo majicu

Kreiraj svoju polo majicu s tiskom po želji za sport. Na primjer, tisak polo majice s imenom i brojem; ženska polo majica s tekstom po želji. U online Kreatoru možeš izraditi svoj sportski uzorak s posebnim vrstama fontova s različitim efektima. Možeš postaviti natpis na polo majicu, dodati otisak broja na rukav ili motivacijski citat i tako napraviti odličnu polo majicu sa svojim tiskom po želji za, na primjer, tenis ili golf.

Tisak na polo majicu za žene za posao - Polo majice za tvrtke

Na puppynator.hr, izrada polo majica također se fokusira na polo majice po narudžbi za zaposlenike. Tisak na polo majice za tvrtke nudi mnoge mogućnosti - polo majica s tiskom loga, polo majica s nazivom tvrtke i brojem telefona ili tvornička polo majica ili polo majica s tiskom za konobarice. U online Kreatoru na puppynator.hr, na zahtjev ćemo ti ukloniti pozadinu s fotke za samo 5 €.

Izradi polo majicu - Polo majice s tiskom za grupe + popust

Izrada polo majica s tiskom po želji pogodna je i za grupe. Polo majice s tiskom za timove, polo majice za zabave, vatrogasne polo majice ili polo majice za planinarenje, tvojoj grupi preporučamo iskoristiti tisak polo majica uz količinski popust. Popust ovisi o veličini grupe, najviše možemo sniziti do 40%! Piši nam ako trebaš više informacija o tisku za grupe!

Koliko košta tisak na polo majicu? Jesu li ženske polo majice s tiskom izrađene od kvalitetnog materijala?

Izrada polo majice može te različito koštati. Glavni čimbenik je kako će izgledati tvoj prilagođeni tisak na polo majici za žene. U svakom slučaju, na kraju ćeš stvoriti doista originalan komad kakav nitko drugi nema. Kada bi za njega trebala platiti profesionalnom dizajneru, budimo iskreni, vjerojatno bi bankrotirala. S druge strane, na puppynator.hr možeš izraditi polo majicu s tiskom u nekoliko minuta i to za djelić te cijene! Osim toga, naše polo majice vrhunske su kvalitete - izravno od belgijskih i njemačkih brendova koji već desetljećima proizvode majice. Zato ne moraš brinuti da će tvoj lijepi tisak na polo majici završiti na nekvalitetnoj odjeći. Uvijek pošteno biramo ženske polo majice za tisak. Primjer: kvalitetna polo majica za žene s otisnutim tekstom i jednom od zadanih slika iz naše ponude koštat će te oko 20 €. Naravno, radi se o neusporedivo povoljnijoj cijeni nego za žensku polo majicu iz dizajnerskog butika.

Možete li mi dati savjet ako ne znam što otisnuti na polo majici? Je li moguće kod vas proizvesti polo majicu i bez tiska?

Nemaš uvijek ideju za vlastiti dizajn tiska na polo majici, i to je sasvim u redu. U online Kreatoru možeš si pomoći sa stotinama zadanih motiva za tisak ženskih polo majica, a još si ih možeš i modificirati po želji. Kod nas imaš i mogućnost tiska fotke na žensku polo majicu. Fotka za tisak polo majice trebala bi biti što kvalitetnija. Također ćemo ti pomoći ukloniti pozadinu s fotke kako bi tvoj tisak na polo majici bio baš onakav kakav želiš. Uklanjamo pozadinu izravno u online Kreatoru kada odabereš ovu opciju. Cijena uklanjanja pozadine je simboličnih 5 €. Iako su ženske polo majice s tiskom iznimno popularne, kod nas imaš i mogućnost naručiti polo majicu bez tiska. Jednostavno odabereš polo majicu za žene koja ti se najviše sviđa na puppynator.hr i ostavi je bez ispisa slike ili teksta i prijeđi odmah na narudžbu.

Imate li tablicu veličina za polo majice s tiskom? Nudite li i XXL polo majice za žene ili obrnuto, vrlo male veličine polo majica s tiskom? Koje krojeve nudite?

Dobar odabir veličine polo majice iznimno je bitan kako bi ti polo majica s tiskom savršeno pristajala i kako bi ju mogla nositi s užitkom. Cilj nam je da svaka od vas odabere polo majicu i ne mora raditi kompromise zbog svoje figure. Zato ti nudimo polo majice za tisak u veličinama od XS do XXL. Kako bi ti bilo lakše, možeš pronaći i tablicu veličina polo majica prema širini i visini u cm. Veličina tvoje buduće polo majice ne utječe na kvalitetu ili veličinu tiska – ne moraš brinuti, sve će stati na nju. :) Naša ženska polo majica ima rebrasti ovratnik, dva gumba i posebno uređen ženski kroj. Izvrsna je za različite tipove tijela i stoga se često koristi kao polo majica s tiskom za zaposlenike ili kao polo majica tvrtke ili polo majica za konobarice s tiskom loga.

🍭

Ženska polo majica s tiskom, ružičasta, bijela i crna

Prekrasne polo majice u boji s tiskom izgledaju sjajno već u osnovi zahvaljujući bogatim bojama. Ali ako ih nadopuniš dizajnom, polo majica s tiskom po želji vjerojatno će ti se još više svidjeti!
👔

Tisak na ženske polo majice dugih rukava

Još uvijek nemamo u ponudi polo majice za žene s dugim rukavima, ali možeš staviti tisak na rukav elegantnih kratkih polo majica s tiskom.
👷

Radna polo majica s tiskom po želji, kratki rukav

Naše radne polo majice za žene imaju dovoljno prostora za ispis vlastitog natpisa, loga ili kontakt podataka, tako da funkcioniraju kao sjajne polo majice za tvrtke s tiskom.