Pregled privatnosti
Dizajniraj Žensku Majicu - puppynator.hr

Tisak na Ženske Majice po Želji - Dizajniraj Žensku Majicu

Kvalitetne ženske majice s tiskom po želji već od 3,90 €. Dizajn tiska na žensku majicu možeš kreirati online. Brza isporuka već od 1 komada!
 1. J&N Organic Majica
  James & Nicholson
  S, M, L, XL, XXL
  14,90 €
 2. Ženska Majica za Evente
  B&C
  S, M, L, XL, XXL
  3,90 €
 3. BYB Crop-Top Majica
  Build Your Brand
  XS, S, M, L, XL
  9,90 €
 4. E190 Majica
  B&C
  XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
  10,90 €
 5. Premium Majica
  Promodoro
  XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
  14,90 €
 6. Soft-Style V Majica Gildan
  Gildan
  S, M, L, XL, XXL
  13,90 €
 7. Inspire V Majica
  B&C
  XS, S, M, L, XL, XXL
  13,90 €
 8. Inspire Majica
  B&C
  S, M, L, XL, XXL
  13,90 €
 9. Inspire Majica bez Rukava
  B&C
  XS, S, M, L, XL, XXL
  12,90 €
 10. Jersey Majica bez Rukava
  Bella
  XS, S, M, L, XL, XXL
  14,90 €

Majice s tiskom po želji i izrada majica po želji

Izrada majica po želji nikada nije bila lakša. Dizajniraj majicu online s fotkom ili majicu s tiskom po želji – idi na puppynator.hr i dizajniraj si svoj originalni komad. Uspjet ćeš bez ikakvih problema jer online kreator je intuitivni dizajn online studio u kojem si možeš odabrati svoj kroj, boju i motiv tiska za žensku majicu.
Majice s tiskom po želji i izrada majica po želji - puppynator.hr

Napravi svoju majicu – Majice s tiskom za grupe uz popust %

Izrada majica s natpisom po želji idealna je i za grupe. Dizajniraj majicu online - majice s tiskom za gulaš party, vatrogasne majice ili planinarske majice i ostvari skupni popust na tisak na majice. Popust uvijek ovisi o veličini grupe, ali možemo ponuditi i do 40%! Kontaktiraj nas za više informacija ako te zanima izrada majica s natpisom za ženske grupe.
VNapravi svoju majicu – Majice s tiskom za grupe uz popust - puppynator.hr

Ženska majica s natpisom po želji- sportski Tisak na majicu

Što kažete na žensku sportsku majicu s tiskom i natpisom po želji? Kod nas je veoma popularan tisak majica s imenima i brojevima; sportska ženska majica s tekstom po želji. U našem online kreatoru ne samo da možeš kreirati svoj uzorak teksta po želji, već i odabrati posebne vrste fontova, na primjer grafičke fontove s efektom. Ujedno, natpis na majici možeš raširiti u različite oblike, dodati tisak broja na rukavu ili motivacijski citat i napraviti odličnu majicu za teretanu ili jogu.
Ženska majica s natpisom po želji- sportski Tisak na majicu - puppynator.hr

Tisak na majicu za dame za posao – majice tvrtke

Naša proizvodnja majica nudi i majice po narudžbi za zaposlenike. Korporativni tisak na majice nudi mnogo opcija – majica s logom, majica s imenom i telefonskim brojem tvrtke ili trkaća ili građevinska majica. Osim toga, možemo ukloniti pozadinu s fotke u online Kreatoru na puppynator.hr za simboličnih 5 eura.
Tisak na majicu za dame za posao – majice tvrtke - puppynator.hr

Koliko ću platiti tisak na ženske majice? Kakva je kvaliteta ženske majice s tiskom?

Izrada majica je vrlo individualna, što se tiče konačne cijene. Naravno, o tome ovisi kako će izgledati tvoj dizajn po želji ženske majice. Kada uzmeš u obzir da ćeš kreirati žensku majicu s tiskom kakav nitko drugi nema, tisak na majicu će te gotovo uvijek koštati manje nego da takav komad želiš kupiti u dizajnerskom modnom butiku. Ujedno, naše majice su vrhunske kvalitete i to belgijskih i njemačkih brendova, kojima je izrada majica već nekoliko godina svakodnevni kruh. Zato se ne moraš brinuti da imala lijep tisak na majici, ali da bi ona sama po sebi bila samo ogrebotina umjesto kvalitetne odjeće. Na kraju krajeva, kvalitetna majica je bolja za kvalitetu tiska, a naše majice s natpisom po želji za dame uvijek pošteno odabiremo. Kao primjer uzmimo najbiraniju žensku majicu s tiskom po želji - Premium. Odabereš li svoj natpis i tisak slike iz naše ponude (što je najčešći izbor), sigurno ćeš se smjestiti u 20 eura. Orginalnu žensku majicu koju nitko drugi nema, bi u dućanu platila i deset puta više.

Što ako nemam ideju za tisak po želji na majicu? Je li vaša usluga i prodaja majica bez tiska? Možete li izraditi i foto majicu?

Ako nemaš ideju za svoj motiv po želji za tisak na majicu, nema problema. U online Kreatoru pronaći ćeš stotine zadanih motiva za tisak na majice koje možeš prilagoditi svojim željama. Odabereš jedan od gotovih dizajna za tisak, ali promijeniš boje, tekst ili veličinu slike i to je to. Original, koji će biti odličan za nošenje, je zajamčen! Nudimo ti i mogućnost tiska fotke na žensku majicu. U tom slučaju imaj na umu da fotka za tisak na majicu treba biti najbolje moguće kvalitete. Ako se pitaš kako ukloniti pozadinu s fotke za tisak na majicu, ne brini oko toga. Uklonit ćemo pozadinu za tebe izravno u online Kreatoru, gdje samo trebaš odabrati ovu opciju. Cijena uklanjanja pozadine košta te samo simboličnih 5 eura. Unatoč činjenici da se u ovoj rubrici posvećujemo ženskim majicama s tiskom, opcija narudžbe majica bez tiska kod nas je prilično popularna. Ako ti se sviđaju naše ženske majice, jednostavno odabereš onu koja ti se najviše sviđa a u online Kreatoru nemoj odabrati nikakav tisak natpisa ili slike. Ako želiš, možeš promijeniti boju majice - ova te akcija neće koštati niti cent.

Kako mogu doznati veličinu svoje majice s natpisom po želji? Nudite li i XS odnosno majice za veće djevojke? Imate li u ponudi i posebne krojeve ženskih majica?

Ispravno bi bilo svaki print na majice započeti odabirom odgovarajuće veličine majice. Tvoja ženska majica s tiskom po želji trebala bi ti dobro pristajati, tako da bi trebala znati svoju veličinu. Kod nas imaš ns izbor veličinr od XS do XXL, a u nekim slučajevima čak i 3XL. Različita veličina ne utječe na kvalitetu tiska niti na konačnu cijenu majice s tiskom po želji. Kako bismo olakšali odabir odgovarajuće veličine i kroja majice, pripremili smo ti uz svaku majicu za tisak preglednu tablicu veličina s mjerama za visinu i širinu naših majica. Naravno, ne nudimo samo jedan kroj ženske majice. Na raspolaganju imaš ženske majice s V izrezom, okruglim izrezom, ali i potkošulje ili majice s dubokim dekolteom. Osim toga, u ponudu smo uvrstili i duguljastu majicu koja je odlična za tisak kao urbana odjeća za grad ili kao moderna majica za mlade žene.

🖖

Tisak na žensku sportsku majicu za vježbanj

U ponudi imamo kvalitetne ženske majice za sport i to s brojnim sportskim motivima - od trčanja preko biciklizma do boksa. Ili izradi svoj tisak?
🧘

Ženske majice i joga majice

Udobna joga potkošulja ili majica, stvorena za razne asane. Sve ženske sportske majice mogu biti otisnute našim ili joga uzorcima po želji.
🖊

Ženska majica s natpisom po želji

Na sve ženske majice možete otisnuti natpis po želji. Možete odabrati poseban font za svoj šaljivi tekst na majici - možete birati između desetaka!
📸

Ženska majica s tiskom fotografije

Tisak fotografije na majicu? Kod nas je to pitanje nekoliko minuta! Odaberite neku od udobnih majica, učitajte fotku na online kreator i to je to!
👯

Ženska potkošulja s tiskom po želji

Tražite li jednostavnu, ali kvalitetnu i udobnu žensku majicu bez rukava ili potkošulju, u našoj ponudi ćete pronaći razne boje i veličine ženskih potkošulja za tisak po želji.
👚

Tisak na žensku majicu s V izrezom

Ponekad čeznete za istinski originalnom ženskom odjećom. Kreirajte si ju kod nas - svu žensku modu koju nudimo možete učiniti posebnom s tiskom po želji.