Pregled privatnosti

Način isporuke

  • Koliko je vremena potrebno za izradu narudžbe?

Izrada narudžbe na Puppynator traje 48 sati od primitka plaćene narudžbe. Tijekom ljetne i božićne sezone proizvodnja i isporuka mogu se produžiti. Stoga preporučujemo naručivanje proizvoda unaprijed. Ako vam treba brža proizvodnja i dostava narudžbe, kontaktirajte nas putem e-pošte: [email protected] 

 

  • Koliko plaćam dostavu?

GLS Standard - Paket se isporučuje u prosjeku 4-6 radnih dana nakon narudžbe. Iznos za prijevoz je 5,60 € za Hrvatska.

DHL Express - za hitne narudžbe. Paket se isporučuje drugi radni dan nakon slanja. Paket ćete obično dobiti unutar 3 radna dana od narudžbe. iznos za prijevoz je 33,20 € za Hrvatska. Max 6 proizvoda. Za više od 6 proizvoda i ekspresnu dostavu, napišite nam zahtjev za prilagođene kvote dostave.

 

  • Koje je vrijeme isporuke?

Obično isporučujemo narudžbe u prosjeku 4-6 radnih dana nakon narudžbe.

 

  • Gdje se izrađuje moja narudžba?

Naša proizvodnja nalazi se u Češkoj Republici u mjestu Teplice.

 

  • Gdje mogu pronaći informacije o statusu moje narudžbe?

Status svoje narudžbe možete u bilo kojem trenutku provjeriti na svom računu u odjeljku "moje narudžbe". Poslat ćemo vam e-poruku o otpremi i isporuci narudžbe. Na dan isporuke, prijevoznik će vam poslati SMS ili e-poruku u vezi točnog vremena dostave.

 

  • Dostavljate li narudžbe u druge zemlje?

Da, osim u Slovačku, isporučujemo i u Češku, Njemačku, Austriju i Hrvatsku. Ako želite isporučiti robu u jednu od ovih zemalja, narudžba mora biti izrađena na web stranici te zemlje puppynator.sk, puppynator.cz, puppynator.de, puppynator.at ili puppynator.hr.