Pregled privatnosti

Način isporuke ili Što se događa nakon isporuke narudžbe

Ovdje su odgovori na najčešća pitanja o načinu isporuke proizvoda koji ste kod nas naručili. Saznajte što se događa između uspješnog prihvaćanja Vaše narudžbe i isporuke proizvoda na adresu koju ste naveli.


Prvi korak – uspješno obrađena narudžba

Ako ste vidjeli posljednju stranicu zahvale s brojem narudžbe, možete biti sigurni da je narudžba obrađena. Istodobno ćemo Vam na e-mail poslati potvrdu o uspješnoj obradi narudžbe. Ova potvrda obično dolazi unutar nekoliko minuta od uspješnog završetka narudžbe. Ako ne možete pronaći ovu potvrdu u svojoj pristigloj pošti, provjerite oznaku Neželjena pošta ili Promocije ili nas kontaktirajte.


Gdje mogu provjeriti status svoje narudžbe?

Status narudžbe možete provjeriti u svakom trenutku na svom računu u odjelu Moje narudžbe. Istovremeno ćemo Vam poslati e-mail potvrde o slanju i isporuci narudžbe. Osim toga, na dan dostave dostavljač će vam poslati SMS ili e-mail s točnim vremenom dostave.


Što se događa nakon što platim i dobijem potvrdu o zaprimljenoj narudžbi?

Vašu narudžbu ćemo unijeti u proizvodnju. Ponekad se dogodi da kupci moraju u zadnji trenutak nešto promijeniti na svojoj narudžbi. Ako je ovo slučaj kod Vas, kontaktirajte nas što je prije moguće na [email protected]. Nakon što je narudžba unesena u proizvodnju, ne možemo je mijenjati.


Koliko vremena je potrebno za proizvodnju narudžbe? Kada će stići moja narudžba?

Proizvodnja narudžbe u prosjeku traje oko 48 sati od primitka uplate, a rok isporuke obično je unutar 5 radnih dana. Međutim, tijekom ljeta i božićnih praznika proizvodnja i isporuka se mogu produljiti zbog velikih gužvi. Stoga preporučamo da proizvode uvijek naručite dovoljno vremena unaprijed. Ako želite da Vaša narudžba bude izrađena i dostavljena brže, kontaktirajte nas prije narudžbe na [email protected].


Koliko ću platiti dostavu?

Cijena dostave ovisi o konkretnom dostavljaču. Ovdje je pregled pojedinih dostavnih službi i cijena dostave – odaberite onu koja Vam najviše odgovara prilikom naručivanja:


GLS – mogućnost besplatne dostave

GLS Standard – Standardna izrada i isporuka u prosjeku 4-6 radnih dana. Cijena dostave je 5,60 € za cijelu Hrvatsku. Mogućnost plaćanja pouzećem do 50 €. Besplatna dostava za narudžbe iznad 90 €.


DHL Express

DHL Express - Ekspresna izrada i ekspresna dostava obično u roku od 3 radna dana - cijena dostave je 38 € za Hrvatsku do 6 proizvoda. Na zahtjev nudimo prijevoz putem DHL Express-a. U slučaju veće količine proizvoda cijena se može povećati prema cjeniku dostavne službe.


Možete li jamčiti isporuku?

Ne jamčimo isporuku niti točan datum i vrijeme isporuke. Razlog je jednostavan – dostavne službe posluju kao neovisne dostavne tvrtke i mi nemamo utjecaja na njihov rad. S druge strane, ako želite imati jamstvo da će proizvod stići kod Vas u određenom vremenu, možete odabrati DHL Express kao dostavnu službu u procesu naručivanja. U tom slučaju, proizvod imate ćete kod sebe imati u roku od 3 radna dana, ali ćete uz jamstvo dodatno platiti ekspresnu dostavu.


Gdje se odvija proizvodnja?

Naša glavna proizvodnja nalazi se u blizini grada PULE u Poduzetničkoj zoni Galižana. Neke tehnologije tiska kao i neke proizvode moguće je proizvoditi u našim drugim bazama u Njemačkoj i Češkoj.


Dostavljate li narudžbe i u druge zemlje?

Da, osim u Hrvatsku, dostavljamo u Slovačku, Češku, Njemačku i Austriju. Ako narudžbu želite isporučiti u jednu od ovih zemalja, narudžba mora biti kreirana na web stranici dotične zemlje: puppynator.sk, puppynator.cz, puppynator.de, puppynator.at.