Pregled privatnosti
Kako izraditi halloween majice s tiskom? puppynator.hr

Kako izraditi halloween majice s tiskom za party?

Majica s lubanjom? Majica za Noć vještica/Halloween? Horor majica? Kreiraj vlastitu Halloween majicu s tiskom online, dukserice s tiskom i dječje majice sa strašilima!
Popust do 40 %
i 5% samo za registraciju prilikom kupnje
Besplatna dostava
za kupovinu iznad 90 €
Najviša kvaliteta
Njemački i Belgijski brandovi
Brza dostava
dostavljamo u roku od 3 - 6 dana

Zajamčen način da postanete zvijezda večeri na zabavi za Halloween? Tisak po želji na majice po narudžbi! (Strašne majice s lubanjom kao iz horora i drugi savjeti.)

Poštovanje prema pokojnicima obilježava se u Hrvatskoj na Blagdan Svih svetih. No, u tom će razdoblju čak i ljubitelji duhova, horora i mračne atmosfere postati oprezniji - jer dolazi praznik svih strašila - Noć vještica. Proslava Noći vještica odlično je mjesto za pokazivanje vlastite odjeće s halloween temom. Savjetovat ćemo ti kako kreirati horor majice i dukserice s lubanjama, čudovištima i drugim idejama.

Halloween majice s tiskom puppynator.hr
Odaberi dizajn na majicu

🎃Halloween party – kako se pripremiti? (3 savjeta što odjenuti)

I u našim krajevima obilježavanje Noći vještica već pronalazi svoje pobornike. Često su to i proslave tvrtki koje su u duhu Halloweena. No, ni kućni tulumi nisu iznimka. Ako te je netko pozvao na upravo takvu proslavu ili događaj, možda razmišljaš kako se odjenuti za to. Po našem mišljenju, najbolja prilagođena maska ​​za Noć vještica je originalna odjeća - bila to majica kratkih rukava ili dukserica. Evo nekoliko savjeta kako ne bi ostao nespreman na sablasnu zabavu:


Kreiraj horor majicu na puppynator.hr

1. Horor majica

Sablasna majica s tiskom po želji je jednostavna, ali ukusna i učinkovita ideja. Na Halloween partyju ćeš se pojaviti u sasvim normalnoj odjeći, a tek kad skineš jaknu ili duksericu, pokazati ćeš se u savršenoj majici s motivom Halloweena. Na primjer u ovakvoj koju možeš napraviti online u nekoliko minuta i imati je kod kuće u roku od dva dana.

2. Bedž sa strašilom

Majica za Halloween može se ukusno i prikladno nadopuniti, na primjer, bedžom s tiskom po želji. Ako nemaš ideju za tekst ili zastrašujuću sliku za bedž, jednostavno odaberi jednu od onih koje su ponuđene u online Kreatoru.

3. Crna majica s krvavim natpisom

Ponekad je dovoljna samo obična crna majica - na primjer, ona dugih rukava - i natpis koji govori više od slike bilo kojeg čudovišta. Prilagođeni tisak rješava to bez potrebe za brigom o slici ili prilagođenoj grafici. U online Kreatoru možeš pronaći, primjerice, sado-maso font, koji je dovoljno duhovit i originalan način da impresioniraš!

🌙Halloween natjecanja i sablasni darovi - ideje za djecu i odrasle

Ako si upravo ti taj koji organizira zabavu za Noć vještica, tvoj zadatak je ipak malo drugačiji od pukog pronalaska odgovarajućeg kostima za Noć vještica. Jedno su ukrasi, drugo su aktivnosti kojima želiš zabaviti svoje goste. Imamo za tebe nekoliko ideja:


1. Noćna staza hrabrosti

Ovo natjecanje je pogodno i za djecu i za odrasle – samo je pitanje koliko želiš da bude strašno. Verzija za odrasle sastoji se od tajanstvene staze kroz šumu ili noćni vrt, gdje postavljaš razne zastrašujuće zamke prije početka natjecanja. Na primjer, maske ili lica izrezana iz časopisa, zalijepljena na drveće i lagano osvijetljenje (idealno svjetlom mjeseca, ali može se koristiti i ulična svjetiljka). Osjetiš li jezu po koži dok stvaraš ovu stazu hrabrosti, jasno je da to radiš kako treba!

Savjet: U dječjoj verziji nema potrebe izmišljati strašila. Dovoljno je da djeca odu do kraja vrta i odande donesu neki predmet – primjerice svjetiljku koju mogu koristiti u povratku – kako bi dokazali da su svladali stazu. Djeca imaju bujniju maštu od odraslih; njihova mašta radi punom parom i lako mogu zamisliti stvari kojih zapravo nema u vrtu.

2. Horor pantomima s duksericom ili majicom kao glavnom nagradom

Ova zabavno-sablasna disciplina zasigurno će ti donijeti uspjeh kod tvojih gostiju. Sve što ti treba je tanjur ili zdjelica u koju možeš staviti presavijene papiriće s nazivima horor filmova. Nakon toga svatko vadi papirić i pantomimom glumi kultnu scenu iz filma koja je ispisana na papiriću. Osoba koja pogodi najviše pantomima osvaja glavnu nagradu – majicu s tiskom po želji s datumom horor večeri. Pobjednika će zasigurno zauvijek podsjećati na ovu nezaboravnu noć na tvojem horor tulumu!

3. Jeza uz vatru - noć sablasnih priča

Pričanje horor priča nije ništa novo, ali i zato što se pouzdano koristi već generacijama, iznimno je popularno. Naravno, najzanimljivije će biti one priče koje se temelje na stvarnom događaju. Pripremite vatru s prijateljima, idealno u prirodi, pokoju poslasticu za pečenje i hrpu strašnih priča. Ovako može započeti duga noć vještica! Ako nemaš pri ruci dobru horor priču, pronađi jednu ili dvije putem web stranica specijaliziranih za njihovo prikupljanje. Potreban je samo trenutak "guglanja" i čeka vas jeziva zabava.

Savjet: Ako želiš stvarno prestrašiti svoje slušatelje uz vatru, preporučamo da usred priče iznenada vrisneš, zaurlaš ili ispustiš neki zastrašujući i posebno iznenađujući zvuk koji će potresti tvoje prijatelje.


👻Majice za halloween koledare – sablasne majice po želji

Djeca s maskama duhova na vratima kuće tipična su slika iz američkih filmova koji se događaju tijekom Noći vještica. No, takvi se jezivi koledari postupno pojavljuju i u našim krajevima. Ako ste vi i vaši susjedi dobri prijatelji, organizirajte da djeca u susjedstvu pokucaju na vrata i preuzmu svoje nagrade za pjevanje. Naravno, dječji koledari trebaju se dobro pripremiti - evo nekoliko naših savjeta:


1. Nauči djecu horor pjesmicu

Jasno je da djeca neće recitirati Tina Ujevića (iako bi se nekoliko horor odlomaka moglo i kod njega naći). Nije da te podcjenjujemo, ali iskreno, znaš li neke pjesmice za Halloween? Većina ljudi vjerojatno ne, i zato ova zabava počinje kada se stvori prava horor pjesma. Naravno, možeš si pomoći i putem interneta, ali vlastita kreacija uvijek vrijedi više!


Kreiraj dječju halloween majicu s tiskom - puppynator.hr

2. Pripremi koledarima strašnu majicu za djecu

Dječja sablasna majica pola je uspjeha koledara za Halloween. Iako će već biti malo hladnije, većina susjeda djecu će barem pozvati u hodnik, gdje će se htjeti šepuriti u vlastitoj zastrašujućoj majici. Osim toga, zastrašujući prilagođeni tisak na majicama cijeloj će igrici dati pravu hladnu atmosferu, a takva će majica s vremenom postati kolekcionarski suvenir. Recimo, što kažeš na ovu ideju za dječju majicu s tiskom za Noć vještica?


3. Pogledajte s cijelim društvom (dječji) horor film

Hrpa strašnih filmova, a ujedno primjerenih djeci, probudit će nostalgiju i u tebi. Pozovi dječju družinu svog sina ili kćeri u svoj dom i priredi djeci nezaboravnu večer uz horor filmove. Naravno, to ne moraju biti nikakvi krvavi filmovi; valjda ne želiš uzrokovati traumu mališanima. No, dobro će vam poslužiti, primjerice, američke animirane priče o duhovima. Pogotovo kada se uz njih poslužuje pečena bundeva. :) Želimo sretnu i jezivu Noć vještica!

Savjet: Ako želiš stvarno preplašiti svoje slušatelje uz vatru, preporučamo ti da usred priče iznenada vrisneš, zaurlaš ili ispustiš neki drugi zastrašujući i posebno iznenađujući zvuk koji će potresti tvoje prijatelje.Dizajniraj 100% originalne majice

E190 Majica
B&C
S, M, L, 3XL, 4XL, 5XL
10,90 €
Muška Majica za Evente
B&C
S, M, L, 3XL
3,90 €
E190 Majica
B&C
XS, S, M, 3XL
10,90 €
Ženska Majica za Evente
B&C
S, M, L
3,90 €
E190 Dječja Majica
B&C
3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 14 God
9,90 €
Dječja Majica za Evente
B&C
3 - 4 God, 5 - 6 God, 7 - 8 God, 9 - 11 God, 12 - 14 God
3,90 €