Pregled privatnosti

Načini plaćanja

Ovdje možete pronaći detaljan pregled mogućnosti plaćanja za naručene proizvode, kao i popis najčešće postavljanih pitanja o mogućnostima plaćanja na Puppynator.hr.


Kako mogu odabrati način plaćanja?

Odabir načina plaćanja dio je procesa naručivanja, tako da ne morate brinuti da ste ga negdje propustili. Drugim riječima, sve u vezi s načinom plaćanja događa se nakon što "odete u košaricu".


Kako mogu platiti narudžbu koju sam izradio i naručio na Puppynator.hr?

Nudimo izbor od nekoliko opcija plaćanja – od plaćanja pouzećem do plaćanja putem Paypala.


1. Plaćanje uplatom novca na račun

Svoju narudžbu možete platiti i običnom uplatom na naš Raiffeisenbank račun:

IBAN: HR89 2484 0081 1352 6259 4

SWIFT/BIC: RZBHHR2X

U tom slučaju narudžba se stavlja u proizvodnju tek nakon što su sredstva uplaćena na račun, što može potrajati do 2 radna dana od datuma Vašeg naloga za plaćanje. Stoga, ako narudžbu trebate izvršiti odmah, pošaljite nam potvrdu plaćanja na e-mail: [email protected].


2. Kartično plaćanje, Apple Pay ili Google Pay putem GoPay pristupnika za plaćanje

Najpopularniji i najčešći način plaćanja naših kupaca je plaćanje kreditnom karticom ili jednostavno putem Apple Paya ili Google Paya. U sva tri slučaja koristimo međunarodni, sigurni pristupnik plaćanja GoPay. To također znači da ne primamo informacije o Vašim karticama, samo informaciju o tome je li plaćanje uspješno ili ne.


3. Plaćanje putem PayPala

Za plaćanje svoje narudžbe možete koristiti i jedan od najpopularnijih sustava plaćanja na svijetu, sigurni digitalni novčanik PayPal


4. Plaćanje pouzećem - za narudžbe do 50 €

Svoju narudžbu možete jednostavno platiti pouzećem. Imajte na umu da ovu opciju možete koristiti samo ako ukupni iznos Vaše narudžbe s PDV-om ne prelazi 50 €. U sklopu plaćanja pouzećem možete birati između dva dostavne tvrtke - DPD i GLS. Narudžba koja se plaća pouzećem obvezujuća je.


Je li moguće narudžbu naknadno platiti (prema fakturi)?

Ne, ne nudimo ovu opciju plaćanja.


Što ako sam već platio narudžbu, ali bih ipak želio promijeniti dizajn, veličinu, količinu itd.?

U tom slučaju kontaktirajte nas što je prije moguće. Možemo obustaviti narudžbu ako još nije krenula u proizvodnju. Ako je već u proizvodnji, narudžba se ne može promijeniti.


Što ako je došlo do problema prilikom plaćanja narudžbe?

U slučaju bilo kakvih nedoumica ili nejasnoća – bilo prije, tijekom ili nakon postupka naručivanja – slobodno nas kontaktirajte na [email protected] Javit ćemo Vam se u roku od 24 sata.