Pregled privatnosti
Kreiraj Ženske Majice s Printom s Dugim Rukavom Online

Kreiraj Ženske Majice s Printom s Dugim Rukavom Online

Odaberi print natpisa, slike ili foto na udobnoj kvalitetnoj majici belgijskog brenda. Različite boje, pomoć oko kreiranja dizajna i narudžbe od 1 komada!
  • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
  • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
  • Visoka kvaliteta tiska fotografija Visoka kvaliteta tiska fotografija
  • Dobra čitljivost malih objekata Dobra čitljivost malih objekata
  • Proizvod bez mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod bez mogućnosti plaćanja pouzećem
  • 6 - 8 dana 6 - 8 dana 6 - 8 dana
  Ženska Duga Majica za Trčanje JAKO RUN 2.0
  JAKO
  34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
  33,00 €
  • Visoka kvaliteta tiska teksta Visoka kvaliteta tiska teksta
  • Visoka kvaliteta tiska dizajna Visoka kvaliteta tiska dizajna
  • Standardna kvaliteta tiska fotografije Standardna kvaliteta tiska fotografije
  • Loša čitljivost malih objekata Loša čitljivost malih objekata
  • Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem Proizvod s mogućnosti plaćanja pouzećem
  • 3 - 5 dana 3 - 5 dana 3 - 5 dana
  Inspire Majica s Dugim Rukavima
  B&C
  XS, S, M, L, XL, XXL
  14,90 €

Kreiraj majicu dugih rukava po želji - Tisak na majicu dugih rukava

Izrada majica dugih rukava po želji danas nije problem čak niti online. Osmisli žensku majicu s dugim rukavima i iskoristi tisak na duge majice za izradu originalnog poklona ili za sebe. Na puppynator.hr, zahvaljujući online Kreatoru, možeš izraditi sjajnu žensku majicu dugih rukava. Tisak možeš prilagoditi – izabereš svoj kroj, motiv, boju i natpis tiska.

Tisak majica dugih rukava za tvrtke i zaposlenike

Ženske duge majice s tiskom dio su naše ponude. Često se koriste kao duge ženske majice s tiskom za tvornice ili tvrtke za zaposlenike ili kao duge majice za događanja tvrtki. Čak ni majice dugih rukava za zaposlenike s otisnutim logom ili nazivom tvrtke nisu nikakav problem.

Tisak po želji na majice dugih rukava za veće grupe

Nudimo i tisak na majice dugih rukava za veća društva – na primjer izrada dugih majica za djevojački izlet ili dugih majica s tiskom po želji za školarce je, kako se kaže, na dnevnom redu. Dajemo i popuste za grupne narudžbe, ovisno o broju komada, čak do 40%.

Tisak ženske sportske majice dugih rukava

Majica dugih rukava s tiskom po želji ne izostavan je dio svakog ženskog treninga. Izrada majice s dugim rukavima bi trebao biti tvoj prioritet, bilo da se radi o zagrijavanju prije fitnesa ili joge. Naravno, budući da se radi o dugačkoj ženskoj sportskoj majici, prikladan tisak te svakako može motivirati - odaberi svoj citat ili jedan od naših gotovih sportskih dizajna tiska.

Koliko košta tisak na majicu dugih rukava? Kakve su kvalitete duge ženske majice?

Sve naše majice dugih rukava s tiskom su najviše kvalitete – nabavljamo ih od njemačkih i belgijskih proizvođača koji proizvode majice s tiskom godinama i desetljećima. Pritom uvijek osiguravamo najkvalitetnije duge ženske majice s dugim rukavima, kako bi otisak na njima dobro držao. Dakle, ne moraš brinuti da bi imala lijepi tisak na majici s dugim rukavima slabe kvalitete. Što se cijene tiče, navedimo primjer: naša najpopularnija kvalitetna pamučna ženska majica dugih rukava s tiskom po želji košta 14,9 € . Zajedno s tvojim natpisom ili tiskom nekog od naših motiva to će te koštati manje od 30 €. To je znatno manje od onoga što bi morala platiti za dizajnerski original u butiku ili modnoj kući!

Mogu li se naručiti ženske majice dugih rukava bez tiska? Postoji mogućnost otisnuti fotku na dugačku žensku majicu?

Sve naše duge majice dostupne su u nekoliko varijanti boja bez tiska. Dakle, ako tražiš žensku majicu dugih rukava bez tiska, samo trebaš odabrati onu koja ti se sviđa i jednostavno na nju nemoj dodavati nikakav natpis, motiv ili fotku, već odmah prijeđi na narudžbu. Ovako imaš u dva poteza dovršenu žensku majicu dugih rukava u boji koju voliš. Ako želiš otisnuti fotku na majicu dugih rukava, nema problema. Možeš odabrati želiš li fotku tiskati na prednjoj strani dugačke majice ili na leđima ili na rukavima. A ako slučajno trebaš sa fotke ukloniti pozadinu, ne moraš se mučiti s nikakvim photoshopom; mi ćemo za tebe ukloniti pozadinu sa fotke za tisak i to samo za simboličnih 5 €.

Kako mogu znati svoju veličinu majice dugih rukava? Kojeg je kroja duga ženska majica s tiskom?

Naravno, ženske majice s dugim rukavima i tiskom dolaze u različitim veličinama – kod nas je to od XS do XXL. Tako imamo duge majice za punije žene, duge majice za visoke žene i duge majice s tiskom po želji prikladnije za niže tipove. No, kako bismo ti malo olakšali, pripremili smo i tablicu veličina za majicu dugih rukava s tiskom na temelju koje možeš vidjeti koja je veličina prikladna za tebe. Naša ženska majica dugih rukava ima rebrasti rub oko okruglog dekoltea i pripijajući kroj za žene. Izrađena je od 100% pamuka.

🙅

Ženska majica dugih rukava u bijeloj, crvenoj i tamnoplavoj boji

Naše ženske majice s dugim rukavima i tiskom po želji nudimo u više boja - čak i u onim najpopularnijim ženskim bojama naših kupaca.
🖌

Dugačka ženska majica s tiskom natpisa

Kod nas si možeš dizajnirati žensku majicu dugih rukava s tiskom teksta po želji na svoje potpuno zadovoljstvo jer su ti dostupni deseci posebnih tipova fontova.
👷

Dizajniraj šaljivu žensku majicu s dugim rukavima

Šaljive ženske majice s dugim rukavima popularne su i zato što imamo već osmišljenih mnogo šaljivih tiskova, ali i zato što možeš koristiti i na primjer tisak na rukavima!